Bereken jouw autotransport prijzen

autotransport prijzenMister G vraagt een relatief lage prijs voor het vervoer van een gestrande auto, schadeauto, sloopauto, invoerauto of anderszins. Kijk en vergelijk de autotransport prijzen:

Mister G hanteert een starttarief van 49 euro plus een bedrag van 0,65 euro per kilometer (exclusief BTW). De totale kosten berekenen we vanaf postcode 7418 GX Deventer, waar ons kantoor staat. Heeft u twee auto’s te vervoeren? Dan kost de tweede auto 0,40 euro per kilometer extra.

Bereken autotransport prijzen

Bereken hieronder eenvoudig autotransport prijzen binnen Nederland met onze calculator, die gebruik maakt van Google Maps. U vult adres of postcode in en de calculator berekent binnen een paar seconden waar u aan toe bent voor het vervoer van uw auto.

Aantal auto'sPostcode of adres ophaallocatiePostcode of adres afleverlocatie

De belangrijkste kostenfactor voor autotransport is uiteraard de afstand van de ophaallocatie tot de gewenste eindbestemming. Hoe verder de afstand, hoe hoger de kosten van de vervoerder zijn voor brandstof,  slijtage aan de truck en de tijd die de chauffeur aan het werk is.

Mister G rekent geen toeslagen voor werken in het weekend of ‘s avonds.

Zware voertuigen en internationaal

Voor autovervoer van wagens die meer wegen dan 1.300 kilogram gelden andere autotransport prijzen. Een zwaarder voertuig kost meer brandstof en belast het materieel relatief meer. Ook bij transport naar Duitsland, België, Luxemburg, Frankrijk of andere landen worden de kosten hoger. Vaak is er sprake van tolwegen die de prijs doen stijgen. Voor deze autotransport prijzen kun u bellen of appen naar telefoonnummer 06 19177630. Natuurlijk kunt u ook mailen.

Speciale prijs binnen Deventer

Binnen de gemeente Deventer, de vestigingsplaats van Mister G, kost het brengen van een personenauto, bedrijfswagen, motor of brommobiel van A naar B de vaste prijs van 60 euro (excl. BTW). Voor twee voertuigen betaalt u 100 euro (excl. BTW).

Verzekerd

Alle autotransporten zijn bij ons verzekerd.

Mister G helpt u graag. Snel, professioneel (NIWO-gecertificeerd) en betaalbaar.

Neem vandaag nog contact op met Mister G.

Call Now Button
Translate »