FAQ

Wat kost het transporteren van mijn auto?
U kunt hieronder direct de prijs berekenen voor autotransport binnen Nederland. De prijzen gelden voor voertuigen onder de 1.300 kilogram. De prijs is gebaseerd op een starttarief van 35 euro plus 0,55 euro per kilometer (exclusief BTW), gerekend vanaf Deventer, de vestigingsplaats van Mister G. Voor een eventuele tweede auto rekenen we een kilometerprijs van 0,35 euro.
Aantal auto'sPostcode of adres ophaallocatiePostcode of adres afleverlocatie

Voor transport naar het buitenland en zwaardere voertuigen gelden andere tarieven. Voor deze prijzen kunt u een offerte opvragen door te bellen of appen naar telefoonnummer 06-19177630 of via email.
Op welke termijn kan het transport plaatsvinden?
Het autotransport kan in principe binnen een dag plaatsvinden. In overleg bepalen we wat het beste tijdstip voor u is.
Kan Mister G alle voertuigen vervoeren?
Mister G transporteert voertuigen tot een gewicht van 6.000 kilogram. De maximale afmetingen zijn een lengte van 10 meter en een breedte van 2,5 meter.
Kan ik een auto uit Duitsland laten ophalen?
Vanaf elk door u opgegeven adres kan Mister G een auto ophalen. Dus ook vanuit Duitsland. U heeft er verder geen omkijken naar en vindt de auto op de afgesproken tijd op het door u opgegeven bestemmingsadres.

Lees hier meer over autotransport vanuit Duitsland.

Moet ik thuis zijn als mijn auto wordt opgehaald voor transport?
U hoeft niet thuis te zijn als Mister G uw auto komt ophalen. Mister G laadt de auto zelf op en bezorgt het voertuig op het door u aangegeven adres. Ook daar hoeft u niet aanwezig te zijn.
Is mijn auto verzekerd tijdens het transport?
Uw auto is altijd verzekerd tijdens het transport. De verzekering is noodzakelijk omdat Mister G NIWO-gecertificeerd is. Deze certificering is in Nederland verplicht als transportbedrijven goederen vervoeren boven 500 kilogram.
Translate »