TX-keurmerk

Mister G gecertificeerd

Taxibedrijf Mister G uit Deventer is in het bezit van het TX-keurmerk voor personenvervoer. Het keurmerk stelt eisen aan chauffeurs, voertuigen en dienstverlening, zoals veiligheid, klantvriendelijkheid en stiptheid.

Het TX-keurmerk, ook wel bekend als het Taxikeurmerk, is een initiatief van de taxibranche om de kwaliteit en betrouwbaarheid van taxidiensten te verbeteren. Het keurmerk is in 2004 in Nederland geïntroduceerd en inmiddels zijn er bijna 2000 taxiondernemingen in het bezit van het TX-keurmerk.

Strenge eisen

Om het TX-keurmerk te verkrijgen, moeten taxichauffeurs voldoen aan strenge eisen op het gebied van professionaliteit, veiligheid en duurzaamheid.

Dit betekent dat chauffeurs van een taxi een speciale opleiding moeten volgen om te leren hoe ze klanten op een vriendelijke en professionele manier moeten behandelen. Bovendien moeten de taxi’s die onder het TX-keurmerk opereren voldoen aan hoge technische en milieunormen.

Veiliger en comfortabeler

Een van de belangrijkste voordelen van het TX-keurmerk is de verhoogde betrouwbaarheid die het biedt aan passagiers. Reizigers kunnen erop vertrouwen dat TX-gecertificeerde taxichauffeurs en taxi’s aan strenge normen voldoen, waardoor ze zich veiliger en comfortabeler voelen tijdens hun taxirit.

Steeds meer passagiers geven de voorkeur aan gecertificeerde en betrouwbare dienstverleners zoals Mister G uit Deventer.

Translate ┬╗
Call Now Button