Auto export Afrika

Auto export Afrika

Auto export Afrika is via Mister G snel, makkelijk en betaalbaar. U schakelt Mister G in als u een auto, bus of truck wilt verschepen naar een Afrikaans land, zoals Angola, Benin, Gambia, Ghana, Nigeria, Sierra Leone, Togo en Senegal.

Snel geregeld

Mister G regelt voor u direct de vrijwaring van het voertuig. Desgewenst ook het transport naar de haven (binnen 72 uur). Daarnaast handelt Mister G alle douane- en exportformaliteiten af en houdt u op de hoogte van de voortgang. De ontvanger van het voertuig kan het eigendomspapier (bill of loading) kosteloos ophalen op de plek van bestemming.

Auto Export Afrika via roll-on-roll-off

Als u een voertuig verscheept kunt u kiezen tussen roll-on-roll-off, kort gezegd roro, of een container. Bij roro kan rollende lading eenvoudig via de laadklep achter op het schip rijden. Omdat de schipper niet hoeft te hijsen, zoals bij containers, is dit sneller en de goedkoopste manier van een auto verschepen. Een roro-schip heeft een of meer horizontale dekken waarop medewerkers de auto’s, bussen en vrachtwagens parkeren. De Grand Afrika van Grimaldi Lines kan bijvoorbeeld 2500 auto en 800 containers tegelijk vervoeren!

Verschepen via container

Bij verschepen via een container staat uw voertuig meer beschermd op het schip. Dit is duurder omdat u een container moet huren en de schipper deze op het schip moet hijsen. Er zijn containers van bijvoorbeeld 20 voet ( circa 6,10 x 2,44 x 2,59 meter) en 40 voet (12,19 x 2,44 x 2,59 meter).

Vaarschema’s

Auto export Afrika gaat via de havens van Amsterdam of Antwerpen. via onderstaande links vindt u op de vaarschema’s van vrachtboten naar uw bestemming. ETA betekent Estimated Time of Arrival (datum en tijd dat het schip in de haven verwacht wordt) ETS betekent Estimated Time of Sailing (de verwachte vertrekdatum).

Boek nu uw verscheping via Mister G, 06-19177630Over de auteur

administrator

    Call Now Button
    Translate ยป